Ledo sladoledi i u Dubaiju

Bez autora
Apr 18 2016

Vodeći hrvatski i regionalni proizvođač sladoleda Ledo napravio je snažan iskorak i na dalekim tržištima Afrike i Azije. Za kompaniju IFFCO Group koja je tržišni lider u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ledo proizvodi impulsni i obiteljski sladoled. IFFCO Group izvozi u čak 30 zemalja Afrike i Azije, a značajan udjel ima na tržištima Saudijske Arabije, Kuvajta, Katara, Bahreina i Omana. Suradnja s IFFCO Group počela je 2015. godine kada je Ledo za arapskog partnera počeo proizvoditi sladoled King, a ove godine ponuda je proširena i na obiteljski Quattro sladoled. Na tržištima arapskih zemalja Quattro je jako dobro prihvaćen, ali s malo drugačijom kombinacijom okusa. Popularne Quattro kombinacije su čokolada, vanilija, jagoda i banana, odnosno butter keks, višnja, lješnjak i vanilija.

Ledo sladoledi i u DubaijuVodeći hrvatski i regionalni proizvođač sladoleda Ledo napravio je snažan iskorak i na dalekim tržištima Afrike i Azije.

Za kompaniju IFFCO Group koja je tržišni lider u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Ledo proizvodi impulsni i obiteljski sladoled. IFFCO Group izvozi u čak 30 zemalja Afrike i Azije, a značajan udjel ima na tržištima Saudijske Arabije, Kuvajta, Katara, Bahreina i Omana.

Suradnja s IFFCO Group počela je 2015. godine kada je Ledo za arapskog partnera počeo proizvoditi sladoled King, a ove godine ponuda je proširena i na obiteljski Quattro sladoled.

Na tržištima arapskih zemalja Quattro je jako dobro prihvaćen, ali s malo drugačijom kombinacijom okusa. Popularne Quattro kombinacije su čokolada, vanilija, jagoda i banana, odnosno butter keks, višnja, lješnjak i vanilija.

Sladoled se direktno iz proizvodnje Leda prevozi do Ujedinjenih Arapskih Emirata, morskim putem od luke Rijeka, Jadranskim i Sredozemnim morem kroz Sueski kanal i Crveno more sve do odredišne luke u Perzijskom zaljevu.

„Ledo je jedna od rijetkih regionalnih kompanija koja se na svojim matičnim tržištima uspijeva oduprijeti čak i najjačim svjetskim konkurentima. Uspjeh se može temeljiti samo na kvaliteti, što sve više prepoznaju i naši partneri u dalekim zemljama. Suradnja s Unipexom omogućuje nam iskorak na brojna nova tržišta u Aziji i Africi, na kojima sa svojim sladoledima, ali i s drugim smrznutim proizvodima, sigurno imamo velik potencijal", ističe predsjednik Uprave Leda Dario Vrabec.

Ledo izvozi ukupno trećinu svoje proizvodnje na dvadesetak stranih tržišta, među kojima su po količinama najvažniji Mađarska i Slovenija, a potom Norveška i SAD. Uz IFFCO Group, Ledo surađuje i s drugim velikim svjetskim kompanijama, kao što su američki Kroger, britanski Tescoi norveški Diplom Is.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik